Examentrainingen

Examentrainingen

Het begin van het leven na Sancta Maria is in zicht: op donderdag 9 mei starten de Centrale Examens. Om de leerlingen hier goed op voor te bereiden bieden wij per vak verschillende modules examentrainingen aan.

Naast trainingen voor de schoolvakken zijn er ook modules gericht op ontspanning en vermindering van stress. Na de toetsweek kunnen de leerlingen zich via de ELO inschrijven voor de examentrainingen en voor de herkansingen die van 4 t/m 9 april plaatsvinden.

De modules van de examentrainingen worden gegeven van dinsdag 10 t/m dinsdag 7 mei. Tijdens de twee weken meivakantie zijn er op school geen trainingen, maar kan uw kind eventueel een examentraining bij Lyceo of bij een ander instituut volgen.

Om de kwaliteit van onze eigen trainingen te borgen, werken we per module met maximaal 25 leerlingen. Elke leerling dient zich voor minimaal 10 en maximaal 13 modules in te schrijven. Naast de modules, volgt iedereen een verplichte examentraining voor het vak Nederlands en een post-test voor het vak Engels.

Wij wensen de leerlingen heel veel succes toe, wij hebben veel vertrouwen in wat de leerlingen kunnen bereiken in de komende periode!

Binnenkort verschijnt ook het moduleboekje voor examentrainingen.