Sancta Goes Classic!

Sancta Goes Classic!

Sancta Goes Classic komt er weer aan op dinsdag 29 november. Dé avond voor de echte muziekliefhebbers!
Het is inmiddels traditie, deze avond-op-de-klassieke toer. Maar let op, “klassiek” mag je ruim opvatten voor deze gelegenheid. Laten we het houden op niet versterkte muziek uit verleden en heden. Zo horen ook genres als jazz, blues, klezmer, volksmuziek/folk en onversterkte kwaliteitspop er zeker bij. Speel je een instrument (of zing je) èn herken je je in dit “profiel”? Schrijf je in (individueel of als ensemble) en kom spelen!
Het gaat die avond puur om speel- en luisterplezier (dus ook geen voorrondes/audities).
Inschrijving staat alleen open voor leerlingen en medewerkers van Sancta. Maar we zijn niet eenkennig: hulp van buiten is welkom. Dus als jij je wilt laten begeleiden door vrienden, familie, of wie dan ook: zij zijn van harte welkom op het podium!

De avond staat open voor iedereen: leerlingen, medewerkers, ouders en alle anderen die ervan willen meegenieten! En........ toegang gratis!
Doe je mee of heb je vragen? Stuur even een e-mail naar h.debets@sanctamaria.nl. Vermeld ook wat je wilt gaan spelen en welk(e) instrument(en) het betreft. Sluitingstermijn voor inschrijving: vrijdag 25 november 23.59 u.

Van harte welkom op dinsdag 29 november vanaf 19.30 uur in de aula.