San©ta Clause Kerstmarkt 21 december 15.15 u -17.00 u

San©ta Clause Kerstmarkt 21 december 15.15 u -17.00 u

Sancta Maria is UNESCO-school en dat betekent dat wij verdraagzaamheid, solidariteit en internationale verbondenheid hoog in het vaandel hebben. In dat kader organiseren leerlingen uit Havo-2 een echte San©ta Clause Kerstmarkt. Op donderdag 21 december gaan van 15:15 uur tot 17:00 uur de deuren voor iedereen open!

Bezoekers kunnen iets lekker kopen en er zijn verschillende activiteiten. Buiten is er onze eigen Sancta-wasstraat, zodat de auto er met de Kerst ook weer picobello uitziet. De laatste kerstcadeautjes kunnen aangeschaft worden en uiteraard is er ook de mogelijkheid om de school te bekijken, er zijn leerlingen die graag een rondleiding geven!

Met al deze activiteiten willen de leerlingen zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel: Dance4life

Dance4Life
Dance4Life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst. Dit doen zij door een internationaal lesprogramma voor jongeren, gegeven door jongeren: de Journey4Life. Met dit programma werken zij naar het ultieme doel van Dance4Life: kennis, kracht en keuzevrijheid voor alle jongeren.

Nederlandse jongeren in actie! Nederlandse jongeren komen in actie voor een fantastisch doel: een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd mogelijk maken! Dit schooljaar komen zij in actie voor leeftijdsgenoten in Pakistan.

Het Dance4Life Tourteam – Nederlandse facilitators en twee Pakistaanse jongeren – geven op alle deelnemende scholen gastlessen over onveilige seks, seksueel geweld in Pakistan en het werk van Dance4Life. Vol inspiratie en motivatie gaan de leerlingen vervolgens eigen acties optuigen met het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor leeftijdsgenoten in Pakistan. Hiermee gaan zij met alle deelnemende leerlingen de strijd aan.

 

 danceforlife