Geweldige prestatie Spinning Marathon

Geweldige prestatie Spinning Marathon

Samen hebben we ruim 6.000 euro opgehaald tijdens de Spinning Marathon voor Klimmen tegen MS. Een prestatie om trots op te zijn!

Onder leiding van Marinke Maltha, fietsten zowel leerlingen als medewerkers zich vijf spinningslessen lang in het zweet. Ze hadden zich allemaal zelf laten sponsoren. De gehele opbrengst gaat naar Klimmen tegen MS.

Na de laatste les kon je de ontroering van Marinke's gezicht aflezen. "Het is niet alleen een heel mooi bedrag dat we binnen halen. Juist dat we dit vandaag samen met elkaar doen en op deze manier awareness creëren betekent heel veel voor mij."

“Iedereen die mij kent weet dat ik niet stil kan zitten... Bewegen is voor mij erg belangrijk, het maakt mij gelukkig. Een van mijn beste vrienden heeft MS. MS is een chronische ziekte van het centrale zenuwstelsel. Ontstekingen op meerdere plekken in de hersenen (multiple) veroorzaken verharding van spieren, bloedvaten en zenuwweefsel (sclerosering). Als je MS hebt is sporten/bewegen niet meer vanzelfsprekend.”

Voor Marinke was de spinningmarathon een goede training. Op 5 juni beklom zij samen met een groep mensen drie keer de Mont Ventoux. 

spinning marathon 2